Terapi i naturen

Naturterapi er for mig en terapi, der hjælper dig med at se mulighederne, der hvor dit sprog ikke længere har ord og hjernen måske har sluppet sit tag. Du ved, der er noget du gerne vil have mere eller mindre af i dit liv, men du får de samme resultater gang på gang.

Hvad er naturterapi?

Terapirummets rammer skabes af naturen og jeg vil med min fysio- og natur-terapeutiske faglige baggrund holde rummet og faciliterer, det du sammen med naturen finder frem til. Måske du finder et symbol i naturen, som minder dig om noget. Måske årstiden har indflydelse på dine følelser …. Alt er muligt i naturen. Der er højt til loftet og stadig mulighed for ikke at miste fodfæste. Der er altid åbent og naturen hverken lyver eller sladrer.

Hvad er en naturterapeut

Jeg er uddannet og certificeret på HEG. Det tager et år og klasserummet er ude i skoven eller ved vandet. På alle moduler sover jeg ude og sørger selv for læ, lys og varme samt mad og drikke – Dette gør, at jeg kan tage hånd om mine egne basale behov og have overskuddet til at fokusere på klintens arbejde. Jeg er i egen terapi under uddannelsen og jeg fortsætter med dette, netop for at kunne være den bedste udgave af mig til at hjælpe dig videre på din rejse mod dit mål.

Jeg er en naturterapeut, der selv har gået vejen. Jeg valgt at tage 2 år mere på studiet og dermed få en overbygning som naturbaseret psykoterapeut på min nuværende viden og kunnen.

Det giver utrolig god mening for mig at kombinere mine mange år som fysioterapeut med natur- og psykoterapi, idet jeg har fået mange flere redskaber at arbejde ud fra, når jeg arbejder med det enkelte menneske. Jeg glæder mig til at arbejde med dig.

Ofte stillede spørgsmål

9

Hvordan booker jeg en tid?

Du har enten booket din terapisession i kalenderen eller vi har haft en forventningssamtale og aftalt en dag.

9

Hvor foregår terapien?

Vi aftaler sammen et sted, hvor terapien kan foregå. Jeg kender rigtig mange fine steder, men har du et yndlingssted eller en have, der er passende for en session, så kommer jeg gerne til dig.
9

Hvilket tøj skal jeg have på?

Praktisk påklædning efter vejret og noget som du kan bevæge dig i, der føles rart for dig.

9

Skal jeg have noget med?

Medbring gerne en rygsæk med vand og evt. snack/madpakke. Medbring gerne noget at sidde på og en opladet mobiltelefon på lydløs. Der dukker måske noget op, du gerne vil have billeder af undervejs.

Mine klienter siger

{
“Natur terapi for mig, var en ny og vidunderlig måde at få forløst indre spændinger og problemer der har hobet sig op i mig. Jeg har opdaget hvor meget godt der ligger og venter på at blive opdaget af mig.”
Læs mere
” Jeg har altid for travlt og er en utålmodig sjæl, men jeg har mærket hvad stilhed, nysgerrighed og langsomhed faktisk får mig til at se og mærke og lytte efter det jeg har brug for, faktisk ligger lige foran mig ved at se mig omkring og være stille i naturen. Jeg blev mødt og lyttet til og fik lov at vise mine svage sider frem, uden at blive fordømt eller nedgjort. Jeg fik lov at tale og mærke og sanse og fik en sten til at falde fra mit hjerte. Jeg opdagede at jeg på forhånd tit tænker, det kan jeg ikke, men det er bare dumme tanker. Jeg ved nu at vores jord er stor, men naturen er endnu større. Jeg vil altid møde naturen med respekt og åbne mig for at være mere i den og passe godt på den. Den er fyldt med healende kræfter til os. Det er helt sikkert en terapi form jeg vil benytte mig mere af, både med mig selv og med coach. Den coach jeg havde med var god og dygtig til, at give mig det jeg lige stod og manglede for at bevæge mig videre i livet. Jeg vil anbefale det til alle jeg kender.”
{

“Aller først: jeg var meget rørt over DIN åbenlyse udvikling i retning af at have fundet dit “True North”. På mig virkede du så sikker, glad, rolig og overbevisende.”

Læs mere
“Du var så velformuleret og overbevisende i dine formuleringer og forklaringer. Det var meget fint og det virkede stærkt på mig. Jeg tog det med, at Naturterapi vil være der for mig som en kærlig mulighed for at komme et niveau dybere terapeutisk. På en rolig og respektfuld måde. De eksempler du nævnte, de var gode og illustrative. Du udstråler troværdighed, ro og balance.”

1:1 session

I en 1:1 session hos mig, vil vi sammen arbejde ud fra det emne eller den udfordring du kommer med. Jeg vil trygt guide dig igennem timerne og jo flere timer vi har sammen, jo dybere kan vi arbejde.

Gruppesession

Gruppesesioner er for arbejdspladsen eller familien, der ønsker at få nogle udfordringer belyst for at opnår større glæde, forståelse for hinanden, samarbejde eller dynamik i gruppen.

Organisation

En organisation kan bestille sessioner til enkelte eller større forløb og indholdet til dette finder vi sammen. Eksempelvis har jeg arbejdet for jobcentre med forskellige borgergrupper.

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at få booket din gratis forventningssamtale.

Jeg glæder mig til at tage imod dig.