Om mig

Jeg er født i 1975 i Fredericia og har boet der det meste af mit liv. Fredericia er omgivet af natur. Volden med den gode udsigt og den gamle historie. Skovene omkring byen. Strandene som omkranser bymidten og fælleden som dagligt er en militær arbejdsplads, men som også rummer blandt andet en trampesti, søer og skov.

“Jeg får tit at vide, at det er let at finde tryghed og tillid i mit nærvær – Det er jeg utrolig taknemmelig for og jeg gør altid mit bedste.”

Naturen har altid været mit frirum

Der kan jeg tænke frit og højt. Naturen sladrer ikke og lyver ikke. Jeg har altid haft en evne til at se tingene fra mange vinkler og derved se mulighederne. Naturen forstærker denne, når der er tid nok til det.

Jeg tror på, at du ikke skal sidde inde, når alt håb er ude

Ud fra dette anker, min egen historie og min fysioterapeutiske og naturterapeutiske baggrund, har jeg haft forløb med mennesker blandt andet med tilknytning til et jobcenter. Forløbene hed: “bevægelse og refleksion i naturen”, “krop og sind”, “step one”, “vanegymnastik” og “sundhed for mænd”. Jeg har haft 1:1sessioner med mange forskellige emner. Blandt dem er eksempler: Angst, Afhængighed, Relationer, Fysiske spændinger og Sorg.

Jeg tror på, at du ikke skal sidde inde, når alt håb er ude

Udfra dette anker har jeg haft forløb med mennesker blandt andet med tilknytning til et jobcenter. Forløbene hed: “bevægelse og refleksion i naturen”, “krop og sind”, “step one”, “vanegymnastik” og “sundhed for mænd”.

Min faglige baggrund

Udover den naturlige del af mig, der gerne arbejder ude og elsker at se andre finde deres vej, så er jeg uddannet:

  • Naturterapeut, HEG 2021
  • Professionsbachelor i fysioterapi, Odense 2002
  • Supervisor i mad & følelser, Mette Holm
  • Uddannet kurbadsbehandler, Skallerup klit
  • Livredder i bade og svømmehal, FIC 
  • Sundhed og trivselsambassadør, Dansk Firmaidrætsforbund
  • Lær at takle-konceptet, Kommiteen for Sundhedsoplysning
  • Små skridt, Sundhedsstyrelsen
  • Mænds sundhedsuge, Forum for Mænds Sundhed

Uddannet og registreret Naturterapeut®

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.