Priser

Her er lidt om priser og sessioner hos mig. Det der ikke står her, er det vi taler om, hvis du booker en forsamtale ved at trykke på ”BOOK TID” og logge dig ind med dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer.

Det er ikke ”et must” at booke en ½times telefonsamtale. Du må booke en session eller flere direkte i min kalender. Stedet aftaler vi, når vi nærmer os datoen.

½times forsamtale koster ikke noget. Her vender vi de spørgsmål, du måtte have i forhold til, hvilken session der er bedst for dig. Den kan sagtens foregå i naturen.

Er du studerende eller på anden lav ydelse finder vi en pris, der passer dig.

1:1 session

Gruppesession

Eventpriser er forskellige alt efter eventet og står i opslaget herom.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende en mail eller en sms, hvis der er noget du er i tvivl om eller gerne vil have uddybet.

Book endelig en forsamtale, hvis du kan mærke at der lige er noget vi skal have vendt inden sessionen. Vi har alle forskellige måder at finde ind til vores kerne. Dette kan være din vej.

Ofte stillede spørgsmål

9

Hvordan booker jeg en tid?

Du har enten booket din terapisession i kalenderen eller vi har haft en forventningssamtale og aftalt en dag.

9

Hvor foregår terapien?

Vi aftaler sammen et sted, hvor terapien kan foregå. Jeg kender rigtig mange fine steder, men har du et yndlingssted eller en have, der er passende for en session, så kommer jeg gerne til dig.
9

Hvilket tøj skal jeg have på?

Praktisk påklædning efter vejret og noget som du kan bevæge dig i, der føles rart for dig.

9

Skal jeg have noget med?

Medbring gerne en rygsæk med vand og evt. snack/madpakke. Medbring gerne noget at sidde på og en opladet mobiltelefon på lydløs. Der dukker måske noget op, du gerne vil have billeder af undervejs.

Mine klienter siger

{
“Lise er empatisk, menneskender, stiller de gode/svære spørgsmål, dejlig person, klarsynet, realist, det bedste sikkerhedsnet (for mig) og selvfølgelig altid godt humør.”
{

“Lise er rummelig. Hun har fokus på individet. Positivitet rykker grænser. Hun tror på det bedste i mennesker og er tillidsskabende.”

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.