Børnecancerfond

af | feb 6, 2021 | Events

Jeg samler ind til fordel for kritisk syge børn, for alle børn fortjener et godt børneliv og et godt familieliv. Hele familien rammes, når man har et sygt barn.

Tasken er produceret med største omtanke for miljø og sundhed i samarbejde med A2HOME. Der er produceret 500stk og hele overskuddet går direkte til børnecancerfonden.

https://indsamling.boernecancerfonden.dk/fundraisers/nar-du-kober-en-taske-stotter-du-bornecancerfonden

Pris: 125kr – TAK for dit køb – sammen er vi stærkest – kontakt mig pr sms 81736850 for afhentning/forsendelse.

Kh. Lise

Vi skal gå vejen selv, men vi skal ikke gå den alene.

Mit hjerte banker for at hjælpe andre, så det klarer jeg på to måder. Sådan at forstå at jeg er indsamling og terapeut.

Jeg har cyklet for Team Rynkeby for at samle penge ind til kritisk syge børn. Cyklen står stille for en stund, men det gør indsamlingen ikke. Derfor sælger jeg taskerne med alt overskud direkte til fordel for kritisk syge børn.

I mit arbejde nyder jeg at kunne hjælpe andre. Som naturterapeut og fysioterapeut hjælper jeg dagligt folk med at finde deres vej videre i den retning, der er bedst muligt for dem.

Jeg nyder at se hver enkelt person spire og vokse. Sætte mål og nå dem. Jeg bliver bekræftet i, at jeg selv har valgt min helt rigtige retning, så jeg forsætter.

 

Hvem har gavn af en  1:1 session?

Det har du, hvis du gerne vil arbejde i dybden med en udfordring i dit liv. Noget du ønsker mere eller mindre af i dit livet.

Det kan være i dit privatliv eller i dit arbejdsliv. Måske endda en generel følelse – Det sker hver gang jeg….

Der er ikke noget galt med dig. Tværdig imod du er jo netop bevidst om det og ønsker at gøre noget ved det.

 

 STÆRKT!

At turde at være bevidst er det allerførste og sejeste træk. For nu hvor du er bevidst, kan du ikke blive ikke-bevidst igen.

Tit er det lettere at blive bevidst om ting, når vi kan danne os billeder af det.

Det er her naturterapien kan sætte ind og du kan finde symboler i ydre natur, som giver mening i forhold til hvordan du har det. Det kan være svært at komme i gang med det og derfor er det en god idé at tage med en naturterapeut ud. På den måde kan du slår tankerne lidt fra og give plads til, det der måtte dukke op i form af følelser, symboler, stemninger med mere.

 3 timer så er vi godt i gang og du har noget at arbejde med. 6 timer så er du muligvis nogle lag dybere i din terapi og dermed er mere at se på og arbejde med. 

Tryk BOOK når du er klar til første session. Jeg ser frem til at møde dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at booke et gratis og uforpligtende opkald.

 

Vi snakkes ved

Lise

 

 

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.