Organisation

af | mar 13, 2024 | Natur

Fredericia for Verdensmålene er en plan Fredericia kommune har lavet i december 2019. Her skal Verdensmålene gøre til hverdagsmål.

Jeg tror på måden at gøre dette på, er blandt andet at tilbyde naturterapien ind, der hvor det giver mening og der hvor verdensmålene skal gøres til hverdagsmål. Vi, mennesker, handler allermest på, det vi kan mærke fremfor det vi kan sige eller gøre. Vi skal have det ind under huden.

Fredericia Kommune er kommet godt fra start og inviterer nu til samtalesaloner, for at følge op på de nuværende initiativer og lave en plan for 2022 til 2032. Jeg ser, at naturterapien kan være et godt skridt videre og glæder mig til at vise programlederen samt indsats gruppen, hvad naturterapi kan på organisations niveau.

 

 1:1 sessioner

Min oplevelse med naturterapi hos Lise, gjorde en stor og hurtig forskel i mit liv. Jeg havde en stor frygt og sorg, som føltes ret uløseligt. Lises væren og måde at arbejde på, gjorde mig tryg med det samme. At have naturen som hjælper, var helt nyt for mig. Det havde en kæmpe effekt og føltes helt som det skulle være undervejs. Vi kom hurtigt ind til sagens kerne og jeg fik konkrete værktøjer under sessionen, som gjorde, at når jeg skulle bruge dem i hverdagen stod jeg stærkt. De redskaber jeg fik, har jeg efterfølgende kunne bruge på egen hånd. Lise er en kombination af nærværende ro, men samtidig helt naturlig som leder af sessionen. Jeg nåede længere i terapi hos Lise, end jeg nogensinde havde troet var muligt på få timer. efterfølgende var jeg lettet, rolig og klar til at tage til handling.   det bliver altså 5 stjerne fra mig!  Kh. Kamilla  

 
Dida skriver: For mig var det en mulighed for at slå den bevidste måde at tænke på fra – og give plads til intuition, hjerte og underbevidsthedens svar.  Jeg kunne ikke se skoven for bare træer, befriende at finde en lysning og ligge i skovbunden og se fra et nyt perspektiv…. Og finde svar, muligheder og motivation i ord og symboler….. Vender hjem med ny energi…. og gode beslutninger. Tak  

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.