Kvindeliv

af | apr 19, 2023 | Events, Natur

Pinse retreat til dig der er kvinde midt i livet, hvor der nu er tid og plads til at udleve dine drømme. Det er ikke sikkert, du ved hvordan du skal udleve dem. 

Det er et samarbejde mellem Mette fra “ved-fjorden” og jeg. Vi har begge tillægs uddannelsen som naturterapeut.

Vi tilbyder dig et 24 timers retreat i den smukke natur ved Fredericias Trelde Næs, hvor skov og strand mødes.

Det bliver et retreat, hvor du guides gennem forskellige natur terapeutiske redskaber og aktiviteter, som sætter fokus på hvad du ønsker mere eller mindre af i dit liv. 

Vi vil gøre vores bedste for, at du får et retreat, hvor du vil opleve ro, nærvær og fællesskab.

Du får øvelser for både krop og sind, redskaber til at kunne integrere dine drømme og dit mod i hverdagen, mulighed for stilletid og tid til egen refleksion.

Du får 24 timer i naturen, et shelter at sove i 2gange frokost, aftens-

mad, morgenmad, eftermiddags snacks. Alt sammen inklusiv 10% rabat ved de ting, du måtte have brug for at købe ved Spejdersport.

Datoer: den 27. maj kl. 11.00 til den 28. maj kl. 11.00

Pris: 1250kr

Tilmelding: natur@vedfjorden.dk – Først til mølle princippet er gældende. Der er kun 12 pladser.

Skulle du have spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt.

Vi glæder os til at se dig og dele dette specielle øjeblik med dig.

 

Kærligst, Mette og Lise

 

 

Der er så mange perspektiver, vi kan kigge ind i.

1) Prøv engang at sætte sig godt til rette og tænke på foråret. Med lukkede øjne vil du kunne danne dig billeder af foråret og måske endda komme i tanke om, hvad du har lavet de andre år, hvor foråret har været. Den måde du ser foråret på er som regel også den følelse, der giver dig, når foråret kommer…. Mon du kan fange følelsen af forår indeni dig? hvor i kroppen mærkes den? en den kold, varm? mærker du længsel? …. hold billedet og følelsen lidt endnu og når du føler du har et klart billede af det, så skriv. Skriv ned hvad der kommer til dig af tanker, minder, personer, oplevelser, hvordan det var…Ja alt hvad du kan komme i tanke om.

2) En øvelse kan være at se på foråret som du ser på humøret. prøv engang at sætte dig godt tilrette lukke øjnene og mærk ind i det humør, der er forårshumør for dig. Måske kan du genkende situationer, hvor du har været i dit forårshumør. Prøv også at tænke på andre personer, hvor du har synes de har været i forårshumør. Når du er klar til det, kan du skrive ned, hvad forårshumør er for dig.

 Tit er det lettere at blive bevidst om ting, når vi kan danne os billeder af det og skrive det ned. Det kan også gøre det lettere for os at ændre på hvordan vi reagerer, når vi ser det i billeder og på skrift. Når du kan se nogle steder, hvor det kunne være dejligt at skrifte forårets humøret ud eller blot forstå hvorfor det lige er sådan, så kan øvelse 3 være en mulighed.

3) skriv alle de sætninger (følelser og handlinger) du gerne vil ændre på ned. skriv derefter lige overfor den måde, du gerne vil være på. Luk nu øjnene og se den nye situation for dig. hvordan var det? hvis det blev lidt for søgt eller utydeligt, så gør det nogle dage i træk. Se det for dig, hvad gør du, hvor er du, hvordan taler du i dit nye forårshumør.

Måske er øvelsen for kompliceret for dig, måske dukker gamle følelser og tanker hele tiden op? Hvis det er sådan for dig, så giv lyd der kan være noget du ikke ser eller noget du ikke har fået løsnet op for. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. for der er så meget andet end stress, blæst, depression og regn i foråret som er på vej. Jeg ønsker for dig et forår fri ad stress og hamsterhjulshumør.

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.