forsætter i 2022

af | dec 28, 2021 | Events

Et nyt år er på vej ❄ Mon du er en “forsætter i det nye år” eller måske en “Jeg har nytårsforsætter”?

Den 10., 24. Og 31. Januar 2022 er der igen mulighed for at sætte fokus på noget du ønsker mere eller mindre af i dit liv❣
Fra kl. 18.30 til kl. 20.00 mødes vi i en lille gruppe for at arbejde med terapi i naturen.
Denne gang handler det om at følge biorytmer og lade nytårsforsætterne spirer til foråret.
En samlet pris: 350kr incl. Varme drikke og muligvis en lille snack 😊
vil du hellere have en 1:1session kan denne bookes på www.lisevillefrance.dk

.

Der er så mange perspektiver, vi kan kigge ind i.

1) Prøv engang at sætte dig godt til rette og tænke på Vinteren. Med lukkede øjne vil du kunne danne dig billeder af vinteren og måske endda komme i tanke om, hvad du har lavet om vinteren de andre år. Den måde du ser vinteren på er som regel også den følelse, der giver dig, når vinteren kommer…. Mon du kan fange følelsen af vinteren indeni dig? hvor i kroppen mærkes den? en den kold, varm, irriterende, spændende, trist, mørk…. hold billedet og følelsen lidt endnu og når du føler, du har et klart billede af det, så skriv. Skriv ned hvad der kommer til dig af tanker, minder, personer, oplevelser, hvordan det var…Ja alt hvad du kan komme i tanke om.

2) En øvelse kan være at se på vinteren som du ser på humøret. prøv engang at sætte dig godt tilrette lukke øjnene og mærk ind i det humør, der er vinter humør for dig. Måske kan du genkende situationer, hvor du har været i dit vinter humør. Prøv også at tænke på andre personer, hvor du har synes de har været i vinter humør. Når du er klar til det, kan du skrive ned, hvad vinter humør er for dig.

Tit er det lettere at blive bevidst om ting, når vi kan danne os billeder af det og skrive det ned. Det kan også gøre det lettere for os at ændre på hvordan vi reagerer, når vi ser det i billeder og på skrift. Når du kan se nogle steder, hvor det kunne være dejligt at skrifte vinter humøret ud  men måske lidt forårshumør eller blot forstå hvorfor det er sådan lige nu, så kan øvelse 3 være en mulighed.

3) skriv alle de sætninger (følelser og handlinger) du gerne vil ændre på ned. skriv derefter lige overfor den måde, du gerne vil være på. Luk nu øjnene og se den nye situation for dig. hvordan var det? hvis det blev lidt for søgt eller utydeligt, så gør det nogle dage i træk. Se det for dig, hvad gør du, hvor er du, hvordan taler du i dit nye vinter humør.

Måske er øvelsen for kompliceret for dig, måske dukker gamle følelser og tanker hele tiden op? Hvis det er sådan for dig, så giv lyd der kan være noget du ikke ser eller noget du ikke har fået løsnet op for. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. for der er så meget andet end Vintersupper, blæst, depression, mørke, flere kiloer og regn i den vinter som er på vej.

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.