Hverdags natur

af | feb 18, 2022 | Events

Hollufgård Skov, Odense SØ har inviteret mig til 3 timer, hvor jeg deler ud af fif til at få naturens boost ind i hverdagen. Vi mødes den 19.02.22 på P-pladsen kl. 15.00. Vi finder ro, glæde, styrke, værdier, beslutninger og bringer de emner op, der kommer på dagen, når vi spørger os selv: “hvad ønsker jeg mere eller mindre af i mit liv?”. Tilmelding via Mobilpay 81736850: 250kr tekst: 19.02.22. Prisen er inklusiv varme drikke og lidt snacks. Max antal: 10 personer.

Tusinde TAK Hollufgårds skov. En finurlig skov.

 Hollufgårds skov ligger i Odense SØ og er en skov med gamle og nye træer – og med det mennesket kalder kunst.

 

Skoven bød os indenfor i regn! men lod det klare op under hele workshoppen. Vi fandt nåleskoven med hejren boende højst oppe i trætoppen.

I 3 timer blev der arbejdet ihærdigt med værdier i livet og det der synes var lidt for uopnåeligt, blev efterhånden masseret godt af naturens væren.

Da vi til slut gik langsomt og fordybet tilbage til p-plads og de smukke gamle bygninger, var der enighed om, at det havde været nogle givtige og lærerige timer.

Deltagerne havde fået meget mere med sig hjem end forventet og var positivt overrasket over, hvor meget naturterapi kunne give dem at arbejde med.

Da vi skiltes valgte himlen at sende os godt afsted ved at åbne regn sluserne op på vid gab.

 

 

 

 

 

 

Hvad vil du gerne have mere af i din hverdag?

Det var spørgsmålet på denne hverdags natur – workshop. Deltagerne arbejdede her med nærvær, kærlighed, tro og mod. Er det noget du også gerne vil have mere af i din hverdag, så tøv ikke med at booke en gratis samtale. Vi finder sammen ud af hvilken naturterapi, der passer til dig. 

Jeg vil med glæde holde rummet og tiden i naturen for dig, så du kan arbejde helhjertet med dit emne og jeg står klar med mine naturterapeutiske redskaber, når du synes, tingene bliver svære at arbejde med. 

 

 

 

Du skal gå vejen selv, men ikke alene

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.