Gruppe session

af | aug 2, 2022 | Natur

🌿Hvad kan en natur assisteret gruppe session indeholde hos mig?
Eksempelvis har jeg sammen med en gruppe unge med tilknytning til Odenses Ungeteam i dag arbejdet med selvværd, selvtillid, balance i hverdagen, måder at gå til en opgave på. Hvornår reagerer du med hovedet og hvornår reagerer du med krop.
🌿Hvad laver man så?
Vi mødtes i 2 intense timer, hvor vi arbejdede med sanserne at lytte, se og føle. De unge fortalte, at der ikke her var plads til en masse tanker. Vi trænede indre og ydre balance. Vi styrkede vores forstiller evne ved at trække vejret tæt på træet og nærmest helt fra træets top (selvtillid) til træets rødder (selvværd). Balance og modstand nåede vi også.
🌿Hvordan var det så?
Lige inden jeg kørte derfra, lød det: “Hvis de andre har fået halvt så meget med som jeg, så har de virkelig fået noget ud af det”.
Det tager jeg som et kompliment på en fantastisk dag i naturterapien.
💚Lise
 

Der er så mange måder, at være i naturen på

Forskningen fortæller os at 3 vejrtrækninger i naturen giver gavnlige bakterier, æteriske olier og negativ lader ioner. Alt sammen gavnligt for dit helbred. Dette kan være en af grundene til at vi nyder at gå ude i naturen. En anden grund kan være følelsen af at slippe for hverdagens travlhed og samfundet støj – det samfund vi selv har bygget. Har du tænkt over hvorfor du føler dig bedre tilpas efter en tur i skoven eller ved havet?    Øvelse: Find et træ i skoven. Giv dig god tid til at vælge lige nøjagtig dit træ. Se på træet med forundring, som var det allerførste gang, du så et træ. Gå på opdagelse, træd tilbage og kig på det, studér det tæt på. Se op i træets krone og få så mange detaljer med dig som muligt. Lys, skygger, farver, former…..Kig ned. Kan du se rødderne? former, farver, skovbunden opkring. Sæt resten af dine sanser i spil med nysgerrighed. Mærk barken. Lyt til træet. Duft til træet og hvis du er lidt modig, kan du smage på træet.  
Sæt dig nu op ad træet. sæt dig godt tilrette op ad træet. Luk øjnene og træk vejret dybt. Sid lidt og mærk alle indtrykkene lande. Du kan forestille dig, at når du trække vejret ind, så trækker du det ind helt oppe fra træet krone. Lav øvelsen et par gange. Måske med følelsen af at låne træet styrke og vitalitet. Forestil dig at du trækker vejret ind helt nede fra træets rødder og op til dig. med en tanken om alt den gode næring, du tanker dig sig op med. Det er en fin øvelse at bruge som et stop-op, når man er ude og gå tur i skoven. Skovturen bliver mere en bevægelsen rundt på stierne. Måske endda du kan give dig så meget hen i øvelsen, at du kan føle dig i ét med naturen? Øvelsen kan synes kompliceret for dig, måske dukker gamle følelser og tanker hele tiden op? Hvis det er sådan for dig, så giv lyd der kan være noget du ikke ser eller noget du ikke har fået løsnet op for. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Du er velkommen til at booke et gratis opkald.

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.