November fokus

af | nov 26, 2021 | Events

Når året når til efterår, vejret begynder at blive køligere og naturens farver ændrer sig fra frodig grøn til gylden gul, så er det som om mange ikke har tid til årstidens skift. “åh, nej nu kommer alt regnen og blæsten….” og folk skutter sig, skruer op for varmen indendørs og pakker sig ind i tæpper. Selv maden har en tendens til at ændre sig fra sommersalater til vintersupper. For nogle starter, det de kalder vinterdepressionen allerede i oktober og så er der lang vej til det igen bliver sommer… November tristheden og december travlheden sætter ind år efter år! 

Derfor kære kvinde, tilbyder jeg 3 aftner, hvor vi mødes kl. 18.30 til kl. 20.00 og hvor DU er i fokus. Tid til at skrue lidt ned for hverdagens rytme og gøremål. Datoerne er: den 11.11.21, den 16.11.21 og den 24.11.21. Prisen er 350kroner for alle 3 dage er inklusiv varme drikke og snacks. Tilmelding og betaling via mobilpay: 81736850 tekst: november21 

 

Der er så mange perspektiver, vi kan kigge ind i.

1) Prøv engang at sætte dig godt til rette og tænke på efteråret. Med lukkede øjne vil du kunne danne dig billeder af efteråret og måske endda komme i tanke om, hvad du har lavet de andre efterår, du har oplevet. Den måde du ser efteråret på er som regel også den følelse, der giver dig, når efteråret kommer…. Mon du kan fange følelsen af efterår indeni dig? hvor i kroppen mærkes den? en den kold, varm, irriterende…. hold billedet og følelsen lidt endnu og når du føler du har et klart billede af det, så skriv. Skriv ned hvad der kommer til dig af tanker, minder, personer, oplevelser, hvordan det var…Ja alt hvad du kan komme i tanke om.

2) En øvelse kan være at se på efteråret som humøret. prøv engang at sætte dig godt tilrette lukke øjnene og mærk ind i det humør, der er efterårshumør for dig. Måske kan du genkende situationer, hvor du har været i dit efterårshumør. Prøv også at tænke på andre personer, hvor du har synes de har været i efterårshumør. Når du er klar til det, kan du skrive ned, hvad efterårshumør er for dig.

Tit er det lettere at blive bevidst om ting, når vi kan danne os billeder af det og skrive det ned. Det kan også gøre det lettere for os at ændre på hvordan vi reagerer, når vi ser det i billeder og på skrift. Når du kan se nogle steder, hvor det kunne være dejligt at skrifte efterårets humøret ud eller blot forstå hvorfor det lige er sådan, så kan øvelse 3 være en mulighed.

3) skriv alle de sætninger (følelser og handlinger) du gerne vil ændre på ned. Skriv derefter den måde, du gerne vil være på i de forskellige situationer. Luk nu øjnene og se den nye situation for dig. hvordan var det? hvis det blev lidt for søgt eller utydeligt, så gør det nogle dage i træk. Se det for dig, hvad gør du, hvor er du, hvordan taler du i dit nye efterårshumør.

Måske er øvelsen for kompliceret for dig, måske dukker gamle følelser og tanker hele tiden op? Hvis det er sådan for dig, så giv lyd der kan være noget du ikke ser eller noget du ikke har fået løsnet op for. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. for der er så meget andet end Vintersupper, blæst, depression og regn i efteråret som er på vej.

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.