Fordybelse

af | apr 10, 2022 | Events

– Et pusterum fra hverdagen.

Hvornår har du sidst trykket på stop, sat en kæp i hverdagens hjul, givet dig selv og dit hoved en pause?

Er det på tiden, at du melder dig ud af hverdagen blot 1,5 time og giver dig selv et pusterum fra din hverdag.

Jeg vil guide dig gennem naturterapeutiske redskaber til et lille stop op, hvor hjernen får fri og dine sanser bliver genoplivet. Jeg vil gerne lære dig et par fif til hvordan du selv kan arbejde med naturen som assistent.

tilmelding 150kr på mobilpay nummeret: 81736850 med tekst 20. april 22. har du brug for en kvittering, så send en sms med din mailadresse.

Jeg glæder mig til vi ses

 

Den smukkeste milde forårsaften ved Hyby Strand Fredericia

På denne aften var der mødt 5 personer op, der ønskede et pusterum fra deres hverdag. Et pusterum hvor de ikke skulle andet end at lade sig guide igennem forskellige naturterapeutiske øvelser.

Vi startede med at strække vores nervesystem og sætte lidt bevægelse i kroppen. Når vi bruger vores krop i naturen sker der langt flere positive forandringer i hjernen, end når vi bruger kroppen indendørs. Kroppen, hjernen og sindet ilter på en anden måde, når vi er ude og kortisolen i blodet sænkes, ligesom hjerterytmen også gør (Naturbad, af Davis BR Cammacho, side 12). Det giver god mening, at små suk bredte sig lige der på Hyby Strand i Fredericia. Aaaaarhhh…

Vi tømte hjernen for dagens opgaver og inviterede langsommeligheden ind. At gå på opdagelse på stranden, som om det er første gang, gør at alle sanser åbnes forunderligt. Vi duftede, smagte, lyttede, så og mærkede på strandens elementer på en fornyet måde.

Vi har alene. Måske var der en hundelufter eller to længere nede at stranden, men det var ikke nogen vi bemærkede. At stå og stirre ud over Lillebælt kan noget specielt

 

Minder blev vækket og følelser rørt på en helt ok måde og alle var optaget af sin egen lille færden på ny. De fandt alle et natursymbol på deres pusterum i hverdagen. Gad vide om den sten jeg fandt i går har magiske kræfter, det er meget længe siden jeg har sovet så tungt og godt som i nat, den står på midt natbord?!

Næste øvelse bød på bølgernes åndedræt. Det at trække vejret i takt med bølgerne, gør at naturen trækkes med helt ind under huden. Det kan føles rensende eller helende på det man måtte bærer på. Spændinger giver slip og der gives plads til bare at være. Endnu et redskab til at skabe et pusterum fra hverdagens gøremål.

 Tusinde tak for en rigtig eftertænksom og nærværende seance i naturens fantastiske rum. Det var godt at blive guidet igennem kroppens sanser…… Du har en fantastisk evne søde Lise – tak for dig.

Lise Du er rigtig god til at guide dine kursister i det at være i sig selv og med naturen. Så jeg går derfra endnu rigere på det jeg går med i mit. Tak for endnu en skøn oplevelse.

Med de ord, føler jeg mig RIG – TAK 💚KH. Lise

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.