Fokus på værdier

af | mar 17, 2022 | Events

Hvad nu hvis vi selv kunne bestemme, hvad foråret skulle vise os og lære os?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det kan du. Ved at have fokus på dine kerneværdier. 

Den 30. marts 2022 kl. 18.30 til kl. 20.00 for du tid og mulighed for at stille skarpt på dine værdier og hvad du ønsker mere af i forhold til dine værdier. Hvad vil du fylder foråret med? hvad skal der til?

Du behøver ikke at have nogle svar med, når du kommer, for jeg vil guide dig, ved hjælpe af naturterapi redskaber, til hvordan naturen kan være din medspiller foråret igennem. 

Aftenens smukke rum er:

Hyby Strand, Fredericia.

tilmelding: 150kr på mobilpay 81736850 med teksten 30.03.22 – jeg sender gerne kvittering digitalt, hvis du blot giver mig din mailadresse.

 

Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har nogle spørgsmål 

KH Lise

 

 

Der er så mange perspektiver, vi kan kigge ind i.

1) Prøv engang at sætte dig godt til rette og tænke på foråret. med lukkede øjne vil du kunne danne dig billeder af foråret og måske endda komme i tanke om, hvad du har lavet de andre år, hvor foråret har været. Den måde du genkalder foråret på er som regel også den følelse, der giver dig, når foråret kommer…. Mon du kan fange følelsen af forår indeni dig? hvor i kroppen mærkes den? en den kold, varm, irriterende, glad…. Hold billedet og følelsen lidt endnu og når du føler, du har et klart billede af det, så skriv. Skriv ned hvad der kommer til dig af tanker, minder, personer, oplevelser, hvordan det var…Ja alt hvad du kan komme i tanke om.

2) En øvelse kan være at se på foråret som humøret. prøv engang at sætte dig godt tilrette lukke øjnene og mærk ind i det humør, der er forårshumør for dig. Måske kan du genkende situationer, hvor du har været i dit forårshumør. Prøv også at tænke på andre personer, hvor du har synes de har været i forårshumør. Når du er klar til det, kan du skrive ned, hvad forårshumør er for dig.

 Tit er det lettere at blive bevidst om ting, når vi kan danne os billeder af det og skrive det ned. Det kan også gøre det lettere for os at ændre på hvordan vi reagerer, når vi ser det i billeder og på skrift. Når du kan se nogle steder, hvor det kunne være dejligt at skrue op for forårs humøret, så kan øvelse 3 være en mulighed.

3) skriv alle de sætninger ned(følelser og handlinger) du gerne vil ændre på. Skriv derefter lige overfor den måde, du gerne vil være på. Luk nu øjnene og se den nye situation for dig. hvordan var det? hvis det blev lidt for søgt eller utydeligt, så gør det nogle dage i træk. Se det for dig, hvad gør du, hvor er du, hvordan taler du i dit nye forårshumør.

Måske er øvelsen for kompliceret for dig, måske dukker gamle følelser og tanker hele tiden op? Hvis det er sådan for dig, så giv lyd der kan være noget du ikke ser eller noget du ikke har fået løsnet op for. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. for der kan være så meget “bagved”, der kan skjule dit forår.

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.