hold fast i din beslutning

af | feb 18, 2022 | Events

Tirsdag den 22.02.22, 01.03.22 og 15.03.22

Tirsdag den 22. februar er det tid til forundring i vinterens sidste måned. Vinterhiet rystes af og det er tid til at forundres på ny. Stormen og frosten begynder at aftage og vi kan forundres over, hvad som blev og hvad som blev taget med… Det bliver en smuk aften.

Tirsdag den 1. marts er det tid til forandring. Vi går fra vinterens hi til forårets spæde begyndelse. Forandringen i ydre natur kan måske spejle en forandring i vores indre natur. Hvad vil du gerne have mere eller mindre af i dit liv?

Tirsdag den 15. marts er en aften med forankring – HOLD FAST I DIN BESLUTNING. Forankringen af hvad der skal gødes og vandes i din indre natur. En Forankring af hvad du gerne vil lade spire og gro i dette forår.

3 skønne aftner med naturterapi fra kl. 18.30 til kl. 20.00. Du kan snuppe alle 3 aftner sammen til 350kr eller en aften for sig til 125kr. begge dele er lige magisk og begge inklusiv varme drikke. tilmelding på mobilpay 81736850 med teksten på datoen, du vil med på eller Fredericia, hvis du vælger alle 3 aftner.

Vi ses. KH. Lise

januar og årsopgørelse 

Nogen gange kan vi få følelsen af at vente med længsel på foråret og tit har jeg hørt: “så kom foråret endeligt” og “Solsorten fortæller, at nu er det altså forår”. 

Men hvad er det, der gør at forår er bedre end vinter her i norden? og hvad er det, der gør at følelserne er mere glade og energifyldte om foråret end om vinteren?  Er det vaner?

Hvilke vaner følger med vinteren?

Eller i det hele taget med livet?

Deltagerne på de små aften-workshops ved Lillebælt i Fredericia forundres over, hvor skønt en mørk aften sidst i februar egentlig kan være – og hvor hurtig tiden kan gå, når man fordyber sig.  

Hvad vil du gerne have mindre af i foråret?  Det stod tydeligt for deltagerne, at der i vinterperioden havde været meget “spildtid”/”død tid” i sofaen. Det med at putte sig under det varme tæppe med varm the og lidt godter var luksus den ene dag, men lige så stille blevet en hverdags begivenhed dagene efter. Fordi det er så mørkt og koldt ude, var forklaringen. Vi fandt natur symboler på “spildtid” / “død tid” – en skæremusling symboliserede at noget af den tid skulle skæres væk, så andet kunne få pladsen. Et stykke drivtømmer var vådt og dødt og gav billedet af det at “bare sidde der”. 

Da jeg bad dem være stille og bare mærke kroppen et kort øjeblik, så mærkede de, at det var køligt og de blev bevidste om at solen var gået ned…. Ikke alle kunne forene sig med at det var blevet mørkt og de søgte mod det elektriske lys i lamperne ved stien.

 

Det var først mørkt, da vi gav det bevidsthed! 

 

De blev klar over at de godt kan være ude og i mørket – altså ude om vinteren.

“Hvad vil du gerne have mere af i foråret eller i livet generelt?”.  Vi tog fat på arbejdet omkring det, der skulle fylde sofa tiden ud. Små gode hverdags oplevelser og luksus. De natur symboler, der blev fundet nu var hvide muslingeskaller, krabbeklør, tang og sten formet som hestesko…. alt sammen gav mening for deltagerne og jo mere vi arbejdede med sansearbejdet omkring de fundne ting – jo flere gode idéer til erstatningstiden kom der. fantasien fik frit spil og kropssproget gik fra at være tung, kvalmende og stift til at være let, løftet og fyldt med glæde. Deltagerne gik hjem med et stort smil på læberne. De var klar til at tage fat på hverdagsvanen i sofaen, gøre den til en enkelt luksus aften på ugens travleste dag og herefter fylde de andre “spild”/ “død” timer ud med blandt andet sociale arrangementer, havbad og sauna. 

 

Hvis du vil se på, hvad du skal have mere eller mindre af i dit liv, men ikke rigtig selv kan se dig ud af opgaven, så giv lyd. Der kan være noget du ikke ser eller noget du ikke har fået løsnet op for. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Book en gratis samtale i min kalender – jeg glæder mig til at snakke med dig.

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.