Hverdagens pause

af | apr 22, 2022 | Events

den 4. maj 2022 kl. 18.30 til kl. 20.00 ved Hyby Strand, 7000 Fredericia.

Denne lille workshop giver dig indblik i naturterapiens arbejde. Du vil få redskaber til, hvordan du med blot få virkemidler kan finde dit eget pusterum i hverdagens program.

Spørgsmål sættes i gang, når vi prøver at regne næste skridt ud. Vi vil gerne have kontrol over tingene og skabe overblik. Derfor får jeg tit spørgsmålet: “hvad skal man gøre, når man er til terapi i naturen?”.

Svaret er oftest: “Det handler ikke så meget om at gøre mere. Det handler mere om, at være mere”.

Tilmelding på mobilpay 150kr til81736850, tekst 4.maj 22. For kvittering, send mig en SMS med din mailadresse.

Du modtager en SMS fra mig, når vi nærmer os dagen.

💚Vi ses, KH. Lise

 

 1:1 sessioner

Min oplevelse med naturterapi hos Lise, gjorde en stor og hurtig forskel i mit liv.

Jeg havde en stor frygt og sorg, som føltes ret uløseligt. Lises væren og måde at arbejde på, gjorde mig tryg med det samme.

At have naturen som hjælper, var helt nyt for mig. Det havde en kæmpe effekt og føltes helt som det skulle være undervejs.

Vi kom hurtigt ind til sagens kerne og jeg fik konkrete værktøjer under sessionen, som gjorde, at når jeg skulle bruge dem i hverdagen stod jeg stærkt.

De redskaber jeg fik, har jeg efterfølgende kunne bruge på egen hånd.

Lise er en kombination af nærværende ro, men samtidig helt naturlig som leder af sessionen.

Jeg nåede længere i terapi hos Lise, end jeg nogensinde havde troet var muligt på få timer. efterfølgende var jeg lettet, rolig og klar til at tage til handling.

 

det bliver altså 5 stjerne fra mig!

 Kh. Kamilla

 

 

Dida skriver:

For mig var det en mulighed for at slå den bevidste måde at tænke på fra – og give plads til intuition, hjerte og underbevidsthedens svar. 

Jeg kunne ikke se skoven for bare træer, befriende at finde en lysning og ligge i skovbunden og se fra et nyt perspektiv…. Og finde svar, muligheder og motivation i ord og symboler….. Vender hjem med ny energi…. og gode beslutninger.

Tak

 

 

Christina sendte denne besked:

Alle burde gøre dette for sig selv – af ren og skær selvkærlighed. Du kan dit kram smukke – derfor kan du sidde med et kæmpe smil og iagttage ❤️❤️❤️

 

 

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.