af | mar 15, 2024 | Forløb

Denne virksomhed arbejder til dagligt i flere forskellige afdelinger i flere forskellige lande. Derfor arbejder flere af kollegaerne online sammen og arbejdssproget er engelsk uanset modersmål.

De mødes alle fysisk til forskellige workshops dage og den dag jeg var inviteret med som facilitator var temadagen om virksomhedens værdier.

Vi startede med en gå tur. først talende og derefter i stilhed. En udfordring for nogen og en glæde for andre. Herefter satte vi sanserne i spil og på gåturens vendepunkt skulle deltagerne via deres sanser finde symboler for virksomhedens værdier. Tilbage ved basen fik hver især lov at sætte ord på det fundne symbol. efterfølgende fandt vi plads i skovbunden og afsluttede med et mindfuldt naturbad.

At arbejde med værdier via sanser og symboler giver mere end blot det talte sprog.  

Tilbagemeldingen lød:

“Chefen var specielt glad for delen med hvordan vi fik arbejdet værdierne ind.
Udviklerne var rigtig glad for mindfulness delen.
Og at det var “spiseligt” … ikke for meget ude af deres comfortzone.”

Hvilket vidner om, at der blev arbejdet godt med dagens tema: Virksomhedens værdier og de ansatte kunne tage videre med en hvis ro forankret. 

 1:1 sessioner

Min oplevelse med naturterapi hos Lise, gjorde en stor og hurtig forskel i mit liv. Jeg havde en stor frygt og sorg, som føltes ret uløseligt. Lises væren og måde at arbejde på, gjorde mig tryg med det samme. At have naturen som hjælper, var helt nyt for mig. Det havde en kæmpe effekt og føltes helt som det skulle være undervejs. Vi kom hurtigt ind til sagens kerne og jeg fik konkrete værktøjer under sessionen, som gjorde, at når jeg skulle bruge dem i hverdagen stod jeg stærkt. De redskaber jeg fik, har jeg efterfølgende kunne bruge på egen hånd. Lise er en kombination af nærværende ro, men samtidig helt naturlig som leder af sessionen. Jeg nåede længere i terapi hos Lise, end jeg nogensinde havde troet var muligt på få timer. efterfølgende var jeg lettet, rolig og klar til at tage til handling.   det bliver altså 5 stjerne fra mig!  Kh. Kamilla  

 
Dida skriver: For mig var det en mulighed for at slå den bevidste måde at tænke på fra – og give plads til intuition, hjerte og underbevidsthedens svar.  Jeg kunne ikke se skoven for bare træer, befriende at finde en lysning og ligge i skovbunden og se fra et nyt perspektiv…. Og finde svar, muligheder og motivation i ord og symboler….. Vender hjem med ny energi…. og gode beslutninger. Tak  

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.