December hold

af | dec 1, 2021 | Events

Kære DIG,

Så er der igen en skøn omgang terapi i naturen. Mon ikke der er noget du ønsker mere eller mindre af her i julemåneden?

Sænk julefreden og nyd af nytårsløfter ikke findes… og vælg dig selv til.

Aftnerne den 07., 14. og 21. december er sat af til forundring, forandring og forvandling. 

Vi bruger tiden fra kl. 18.30 til kl. 20.00 sammen og alle 3 aftner vil der være varme drikke og snacks. Prisen for de 3 dage er: 350kr 

Der er så mange perspektiver, vi kan kigge ind i.

1) Prøv engang at sætte dig godt til rette og tænke på efteråret. med lukkede øjne vil du kunne danne dig billeder af vinteren og måske endda komme i tanke om, hvad du har lavet i de vintre, som har været. Den måde du ser vinteren på er som regel også den følelse, den giver dig, når vinteren kommer igen …. Mon du kan fange følelsen af vinter indeni dig? hvor i kroppen mærkes den? en den kold, varm, hyggeligt, irriterende…. hold billedet og følelsen lidt endnu og når du føler du har et klart billede af det, så skriv. Skriv ned hvad der kommer til dig af tanker, minder, personer, oplevelser, hvordan det var…Ja alt hvad du kan komme i tanke om.

2) En øvelse kan være at se på vinteren som humøret. prøv engang at sætte dig godt tilrette lukke øjnene og mærk ind i det humør, der er vinterens humør for dig. Måske kan du genkende situationer, hvor du har været i dit vinter humør. Prøv også at tænke på andre personer, hvor du har synes de har været i vinter humør. Når du er klar til det, kan du skrive ned, hvad vinter humør er for dig.

Tit er det lettere at blive bevidst om ting, når vi kan danne os billeder af det og skrive det ned. Det kan også gøre det lettere for os at ændre på hvordan vi reagerer, når vi ser det i billeder og på skrift. Når du kan se nogle steder, hvor det kunne være dejligt at skifte vinter humøret ud eller blot forstå hvorfor det lige er sådan, så kan øvelse 3 være en mulighed.

3) skriv alle de sætninger (følelser og handlinger), du gerne vil ændre på, ned. Skriv derefter lige overfor dine sætninger,  den måde du gerne vil være på. Luk nu øjnene og se den nye situation for dig. hvordan var det? hvis det blev lidt for søgt eller utydeligt, så gør det nogle dage i træk. Se det for dig, hvad gør du, hvor er du, hvordan taler du i dit nye vinter humør.

Måske er øvelsen for kompliceret for dig, måske dukker gamle følelser og tanker hele tiden op? Hvis det er sådan for dig, så giv lyd der kan være noget du ikke ser eller noget du ikke har fået løsnet op for. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. for der er så meget andet end Vintersupper, blæst, depression, mørke og regn i vinterens måneder og humør.

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.