1:1 Session

af | aug 2, 2022 | Natur

Spørgsmål sættes i gang, når vi prøver at regne næste skridt ud. Vi vil gerne have kontrol over tingene og skabe overblik. Derfor får jeg tit spørgsmålet: “hvad skal man gør, når man er til terapi i naturen?”. Svaret er individuelt og jeg kan derfor ikke give dig opskriften på, hvad der sker under terapien, hvornår du skal gøre eller endnu bedre ikke gøre det ene eller andet… Jeg kan beskrive oplevelser fra en terapi. Velvidende at den er genfortalt og beskrevet igennem mit menneskefilter. Min måde at skrive på og høre tingene på. Du får ikke historien om, “hvad min klient ønskede sig mere eller mindre af i livet”, men du får grundoplevelserne fra vores session. Et lille bitte forsøg på at give dig nok indblik til, at du selv tør tage med på din egen rejse i naturterapiens kunnen. Klienten og jeg aftalte dato, tid og sted i telefonen. vi aftalte også en bagkant for sessionen, så jeg som terapeut kunne holde tid og rum, når klienten arbejdede. vores session varede 3 timer. Det var en køling efterårsdag og vi gik lidt ind mellem træerne i skoven. snakkede og var stille. trak vejret dybt. duftede til skoven og satte sanserne lidt i spil, så tankerne kunne holde fri. Klienten havde brug for at se emnet fra flere vinkler og det hjalp at gøre det helt fysisk. Træerne blev repræsentanter og vi lagde os ned og kiggede op i trækronerne. Vi stod og kiggede ned mellem trærødderne. Vi så på dem, der var tæt på og fik øje på dem, der var langt væk. Klienten så nye vinkler på sit emne og nåede i endnu dybere lag med sin problematik. Der blev fundet symboler i naturen og vinden hjalp til med med- og modvind. Vi havde tid og rum til fordybelse. Ro og refleksion. Tanker og følelser. Det at have tid at mærke, hvad der rører sig og hvad der er på spil. Det at finde forhindringer og løsninger. Der blev taget flere opgaver og muligheder med hjem fra skoven den dag. Nok til at min klient havde sit egen opskrift på at komme videre ud over stepperne med en hvis ro forankret i hele kroppens nervesystem.

 1:1 sessioner

Min oplevelse med naturterapi hos Lise, gjorde en stor og hurtig forskel i mit liv. Jeg havde en stor frygt og sorg, som føltes ret uløseligt. Lises væren og måde at arbejde på, gjorde mig tryg med det samme. At have naturen som hjælper, var helt nyt for mig. Det havde en kæmpe effekt og føltes helt som det skulle være undervejs. Vi kom hurtigt ind til sagens kerne og jeg fik konkrete værktøjer under sessionen, som gjorde, at når jeg skulle bruge dem i hverdagen stod jeg stærkt. De redskaber jeg fik, har jeg efterfølgende kunne bruge på egen hånd. Lise er en kombination af nærværende ro, men samtidig helt naturlig som leder af sessionen. Jeg nåede længere i terapi hos Lise, end jeg nogensinde havde troet var muligt på få timer. efterfølgende var jeg lettet, rolig og klar til at tage til handling.   det bliver altså 5 stjerne fra mig!  Kh. Kamilla  

 
Dida skriver: For mig var det en mulighed for at slå den bevidste måde at tænke på fra – og give plads til intuition, hjerte og underbevidsthedens svar.  Jeg kunne ikke se skoven for bare træer, befriende at finde en lysning og ligge i skovbunden og se fra et nyt perspektiv…. Og finde svar, muligheder og motivation i ord og symboler….. Vender hjem med ny energi…. og gode beslutninger. Tak  

Book din tid

Er der noget du vil have mere, eller mindre af i dit liv? I kalenderen bookes 3-6 timer til selve terapisessionen. Efter du har bestilt tid, vil du få en mail fra mig omkring mødetid og sted. Jeg glæder mig til at tage imod dig.